Ajándék Mindfulness meditáció

Kérem az ingyenes mindfulness meditációt!

Name*:
E-mail address*:
Leiratkozom

Marked (*) fields are mandatory

Iratkozz fel az ingyenes, mindfulness meditációs videó megtekintésére!

Az újonnan feliratkozók most kapnak ajándékba egy 5 perces vezetett mindfulness meditációt videón, hogy megtapasztalják a tudatos jelenlét testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásait.

Ez egy rövid minimeditáció, természetesen használunk hosszabb, 10, 20, 30 perces, vagy még hosszabb mindfulness meditációkat is. Ismerkedésnek azonban ez pont megfelelő.

A feliratkozást követően 24 órán belül e-mailben adom meg a hozzáférést honlapom egy zárt felületéhez, ahol a meditációs videót megnézheted, meghallgathatod.

Fontos, hogy olyan e-mail címmel iratkozz fel, amivel a Youtube-ra is be vagy jelentkezve, amit a Youtube is elfogad, mivel a videófelvétel Youtube csatornám egyik privát videója, mely nem nyilvános, eddig csak a Mindfulness tréningem résztvevői számára volt elérhető, megtekintése e-mail címhez kötött.

A mindfulness meditációról - annak pozitív hatásairól - itt olvashatsz részletesebben: 

http://www.pszichologusonline.eu/mindfulness-trening/

Jó gyakorlást kívánok!

Szeretettel:

Schrammel Ivett pszichológus

MBCT mindfulness oktató, NLP master practitioner - coach, OH instruktor

http://www.pszichologusonline.eu/

https://schrammelivett.blog.hu/

https://www.facebook.com/pszichologus.online.schrammel.ivett/

https://www.instagram.com/pszichologusonline/

https://www.youtube.com/channel/UCuZ-sgi1BFQbWRmPz3hUI6A

A feliratkozók megkapják oldalam - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus levelét, melyben a friss hírekről, megjelent új írásaimról, induló tanfolyamokról, önismereti csoportokról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.

A feliratkozáshoz kérlek jelöld be a "feliratkozom" választómezőt, add meg neved, e-mail címed majd nyomd meg a "Feliratkozom" gombot.

A feliratkozását követően egy e-mailt kapsz, amelyben megerősítheted feliratkozási szándékod az adott linkre kattintva!

A leiratkozáshoz, kérem a "leiratkozom" választómezőt jelöld be, majd add meg neved, e-mail címed és nyomd meg a "mehet" gombot. Amennyiben leiratkozása sikertelen, kérem küldj nekem egy üzenetet a feliratkozott e-mail cím megjelölésével.

Felhívom figyelmed, hogy rendszerünk html formátumú e-maileket küld, ezért szükséges, hogy leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, ellenkező esetben nem tudod az értesítéseket olvasni!

Üdvözlettel:

Pszichológus Online - Schrammel Ivett